STH Badkamers
STH Badkamers
Baanstraat 55
1941 CG Beverwijk Beverwijk
0251 810 031 - verkoop@sth-badkamers.nl
Aangesloten bij
Duurzame douche - Duurzame douche Duurzame douche - Duurzame douche
STH Badkamers Beverwijk

Duurzame douche

Water besparen met douchen? Klinkt als een sprookje, maar met de Upfall Shower is het mogelijk. Deze duurzame douche heeft een unieke technologie, waarmee je tot wel 80% bespaart op water- en gasverbruik. Maak kennis met de krachtigste én zuinigste douche ter wereld.

Upfall Shower

Je zou misschien verwachten dat een duurzame douche minder krachtig is, maar niets is minder waar. Net als bij een normale douche heeft de Upfall Shower een watermassa van 40 liter per minuut. Het grote verschil is dat je geen 40 liter, maar slechts 1 a 2 liter per minuut verbruikt. Dat komt door het unieke upcycle systeem, dat je douchewater als het ware recyclet. Zo kun je duurzaam douchen zonder in te leveren op comfort.  

Duurzame douche - 1. Upfall Shower

Zo werkt de waterbesparende douche

De Upfall Shower is een circulatiedouche, die het water filtert, zuivert, verwarmt en ververst. Dat werkt als volgt. Het kleine reservoir vult zich met water en vervolgens wordt dit water opgezogen uit het reservoir. Een microfilter houdt vuil tegen en een Uv-filter reinigt het water. Vervolgens wordt er warm water toegevoegd en stroomt het schone water uit de riante douchekop. Terwijl jij geniet van een warme douche herhaalt dit systeem zich continu.

Duurzame douche - 2. Waterbesparende douche werking 3. Het design van de duurzame douche
Duurzame douche - 2. Waterbesparende douche werking 3. Het design van de duurzame douche

Het design van de duurzame douche

Natuurlijk wil het oog ook wat. De Upfall Shower heeft een modern design en je hebt de keuze uit twee verschillende modellen. De Upfall Shower Tray en de Upfall Shower Drain. De Upfall Shower tray is voorzien van een luxe douchebak en geïntegreerde drain. Het voordeel is dat deze gemakkelijk te plaatsen is. De Upfall Shower Drain is een luxe variant met een voorgemonteerde vloerdrain, die je kunt combineren met een tegelvloer.

Duurzame douche - 4. Voordelen van waterbesparend douchen

Voordelen van waterbesparend douchen

  • Tot wel 80% minder water- en gasverbruik
  • Comfortabele douche met krachtige stralen
  • Stijlvol design

Meer weten over onze duurzame douche? Bezoek de website of maak een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Duurzame douche - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van STH Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor STH Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief