STH Badkamers
STH Badkamers
Baanstraat 55
1941 CG Beverwijk Beverwijk
0251 810 031 - verkoop@sth-badkamers.nl
Aangesloten bij
Living Wall - Living Wall Living Wall - Living Wall
STH Badkamers Beverwijk

Badkamerontwerp op ware grootte

De aankoop van een nieuwe badkamer is een hele uitgave. Daarom willen wij je een goed beeld geven van het badkamerontwerp dat we persoonlijk voor je maken. Met ons unieke presentatieconcept op de Living Wall in onze badkamershowroom in Beverwijk, kun je op ware grootte bekijken hoe je complete badkamer eruit komt te zien. Ook bieden wij de mogelijkheid om met Virtual Reality door je nieuwe badkamer te lopen. Zo weet je zeker dat de badkamer helemaal bij jouw wensen past. Stap binnen in de wereld van STH Badkamers Beverwijk. We verrassen je graag! 

Living Wall - 1. STH Elk badkamerontwerp is uniek

Elk badkamerontwerp is uniek

Het is belangrijk dat je nieuwe badkamer volledig past bij je wensen, budget, woning en gezinssituatie. Samen met jou maken we daarvoor badkamerontwerp op maat. Daarvan kunnen we je op onze unieke Living Wall een levensgrote 3D-projectie laten zien. Bovendien krijg je de gelegenheid om thuis op jouw gemak het ontwerp online te bekijken. Deze ultieme badkamerervaring met de mogelijkheid je in onze showroom te oriënteren en keuzes te maken uit een ruim eigentijds assortiment, geeft je de garantie dat je bij ons altijd slaagt. STH Badkamers Beverwijk staat voor de betere badkamer en een perfecte installatie. Kom je binnenkort langs in onze showroom in Beverwijk, Noord-Holland? Dan kun je het zelf ervaren en beleven.

Ervaar jouw nieuwe badkamer al in de ontwerpfase, dankzij onze 3D-projectie en Virtual Reality. Ontdek zo je badkamer op ware grootte.

Virtual Reality: levensecht!

Wij bieden bij STH Badkamers Beverwijk de unieke mogelijk om tijdens het ontwerpproces je badkamer te bekijken. Dankzij het Virtual Reality systeem van ViSoft loop je met een bril door je nieuwe badkamer. Zo kun je levensecht de badkamer ervaren. Ook is het mogelijk om het beeld dat je ziet te tonen op een ander scherm. Zo kunnen anderen ook meekijken naar het ontwerp. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Beverwijk en ontdek het zelf! 

Living Wall - Virtual Reality
Living Wall - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Beverwijk

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van STH Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor STH Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief