STH Badkamers
STH Badkamers
Baanstraat 55
1941 CG Beverwijk Beverwijk
0251 810 031 - verkoop@sth-badkamers.nl
Aangesloten bij
Badenplus badkamermeubel
Badenplus badkamermeubel - Badenplus badkamermeubel Badenplus badkamermeubel - Badenplus badkamermeubel
Dé eyecatcher in je badkamer

Baden+ Collectie badkamermeubel

In het veelzijdige assortiment van de Baden+ Collectie vind je een ruime keuze in kwalitatief hoogwaardige badkamermeubels in allerlei kleuren, maten en opstellingsmogelijkheden. Een meubel  van de Baden+ Collectie, ons huismerk, past daarom altijd in je badkamer. Stel het meubel zelf samen op basis van je wensen. Maak het dé eyecatcher van de badkamer met een opvallende kleur of speelse opstelling en creëer genoeg opbergruimte voor al je spullen. Ontdek de vele mogelijkheden van de Baden+ Collectie badkamermeubelen.

Badenplus badkamermeubel - 1. Veelzijdige mogelijkheden met Baden+ Collectie badkamermeubels

Veelzijdige badkamermeubels

De Baden+ Collectie badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, maten en kleuren. De meubels hebben een gangbare breedte van 60 cm tot en met 140 cm, maar maatwerk is ook mogelijk. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn uniek en passen bij de trends van nu. Wat dacht je van marmerlook of een warme eikenkleur? Kies voor een complete meubelset van de Baden+ Collectie en combineer een kolomkast, badmeubel en spiegelkast. Voor nog meer opbergruimte.

Bezoek de showroom van STH Badkamers in Beverwijk voor meer informatie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Je badkamermeubel indelen zoals jij wilt

Bij een persoonlijk meubel past ook een persoonlijke indeling. Badkamermeubelen uit de Baden+ Collectie kun je praktisch indelen zoals jij dat wilt. Met één of twee lades, diep of ondiep en met of zonder lade-indeling. Of kies voor een combinatie met een open framework voor een meer industriële look. De keuze is aan jou. Wist je dat je meubellades ook allerlei indelingen kunt kiezen? Met een goede vakverdelingen orden je al je badkamerproducten heel overzichtelijk. 

Badenplus badkamermeubel - 2. Je meubel indelen zoals jij wilt
Badenplus badkamermeubel - 2. Je meubel indelen zoals jij wilt

Extra opbergruimte

Voor extra opberggemak kun je kiezen voor een hoge kolomkast of een spiegelkast. De spiegels en spiegelkasten zijn verkrijgbaar in 60 tot 140 cm breed en zijn voorzien van geïntegreerde verlichting. Wil je extra luxe? Met touchbediening, spiegelverwarming of bluetooth speakers maak je het badkamermeubel compleet.

Baden+ Collectie opbouwkom

Maak je badkamermeubel compleet met een prachtige opbouwkom uit onze Baden+ Collectie. Hiermee doorbreek je de strakke lijnen van de badkamer en creëer je een speelse sfeer. Vierkant of rond, keramiek of beton? De mogelijkheden zijn groot. Neem nou deze groene waskom. Met de ronde vorm en krachtige groene kleur past hij perfect in de badkamer van nu. 

Zwart meubel met groene waskom, groene accessoires en chromen kranen
BADEN+ COLLECTIE BADKAMERMEUBELS
Baden+ collectie opzetkom
Baden+ Collectie wit meubel
Baden+ Collectie industrieel meubel
Baden+ Collectie marmerlook meubel

Keuze uit verschillende wastafels

De wastafel is een belangrijk onderdeel voor het karakter van het badkamermeubel. In de Baden+ Collectie vind je diverse mogelijkheden in vorm, materiaal en breedte. Daarnaast kun je de wastafel ook voorzien van een mooie opbouwkom. Met ons uitgebreide assortiment stel je jouw ideale badkamermeubel samen!

Maatwerk framework

Droom je ook van een industriële look in de badkamer? Met een stalen framework creëer je een robuuste sfeer. In de Baden+ Collectie vind je frameworks die geheel op maat gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een stoer wandsysteem. Dat geeft de badkamer een krachtige uitstraling en je accessoires berg je hier stijlvol in op.

BADEN+ COLLECTIE
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief