STH Badkamers
STH Badkamers
Baanstraat 55
1941 CG Beverwijk
0251 810 031 - verkoop@sth-badkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Hansgrohe Ecostat thermostaatkraan
Hansgrohe Ecostat thermostaatkraan - Hansgrohe Ecostat thermostaatkraan Hansgrohe Ecostat thermostaatkraan - Hansgrohe Ecostat thermostaatkraan
Veilig badkamerplezier voor jou en het milieu

Hansgrohe Ecostat thermostaatkraan

Kies je voor een Ecostat thermostaatkraan van Hansgrohe, dan kies je voor duurzaamheid. Deze thermostaatkraan is milieubewust en verbruikt zo’n 60% minder water dan een reguliere kraan. De EcoSmart technologie zorgt er tevens voor dat de kraan niet meer dan tien liter water per minuut door laat. Hier merk je niets van tijdens het douchen, waardoor je ongemerkt milieubewust doucht.

Hansgrohe Ecostat thermostaatkraan - 1. Hansgrohe Ecostat Comfort thermostaat

Ecostat Comfort thermostaat

De naam van deze thermostaatkraan zegt het al: de kraan biedt optimaal comfort. De kraan beschikt over stevige handgrepen, waardoor je de kraan eenvoudig bedient. De Ecostat Comfort is uitgerust met diverse functies om douchen zo aangenaam mogelijk te maken. Zo beschikt de kraan over een SafetyStop met temperatuurbegrenzer, waardoor het water nooit warmer dan 40°C wordt tenzij je de SafetyStop ontgrendelt. Dit voorkomt verbranding en brengt een stukje veiligheid in de badkamer.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist STH Badkamers in Beverwijk voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ecostat Select thermostaat

Met een thermostaatkraan kun je zorgeloos douchen, omdat de watertemperatuur altijd gelijk blijft. Verander je de temperatuur, dan stelt deze Ecostat Select thermostaatkraan de temperatuur direct bij. Wanneer de watertoevoer in een uitzonderlijke situatie plotseling verandert, schakelt de kraan automatisch heet water uit om verbranding te voorkomen.

Hansgrohe Ecostat thermostaatkraan - 2. Hansgrohe Ecostat Select thermostaat
Hansgrohe Ecostat thermostaatkraan - 2. Hansgrohe Ecostat Select thermostaat

De buitenkant van de Ecostat Select thermostaat wordt door de geïsoleerde waterdoorvoer nooit te heet. Extra veilig! De Ecostat Select thermostaat is verkrijgbaar in twee designs: rond of vierkant met afgeronde hoeken. Zo is er altijd een design dat past bij jouw persoonlijke smaak.

Heerlijk douchen met Croma E thermostaatkraan

Met het Croma E doucheassortiment brengt Hansgrohe nog meer plezier en veiligheid in de badkamer. De Chroma E douche is voorzien van allerlei hypermoderne functies en aantrekkelijke geprijsd. Deze allround douche zorgt voor een fijne douche-ervaring met een keuze in heerlijke douchestralen. Voorzien van de Ecostat E thermostaat technologie douche je ook veilig. De kraan blijft koud aanvoelen bij het gebruik van warm water. En de SafetyStop technologie voorkomt dat de temperatuur nooit onverwachts hoger wordt dan ingesteld. Bovendien is het subtiel afgeronde design een lust voor het oog.

Hansgrohe Ecostat thermostaatkraan - 3. Croma E

De voordelen van een Hansgrohe thermostaatkraan

Met een Hansgrohe thermostaatkraan ben je verzekerd van een veilige douchebeleving, omdat het water nooit warmer wordt dan 40°C. Naast deze standaardinstelling is het ook mogelijk om met de SafetyFunctie zelf de maximale watertemperatuur in de stellen. De kranen verbruiken daarnaast 60% minder water dan reguliere kranen. Dus goed voor jou en het milieu!

Ecostat thermostaatkraan voor
uw badkamer

Het stijlvolle design laat de Ecostat thermostaatkraan passen in iedere badkamer. Ben je op zoek naar meer informatie over de Ecostat thermostaatkranen van Hansgrohe? Vraag ernaar bij de badkamerspecialist van STH Badkamers in Beverwijk. Graag maken wij een advies of badkamerontwerp op maat.

HANSGROHE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken