STH Badkamers
STH Badkamers
Baanstraat 55
1941 CG Beverwijk Beverwijk
0251 810 031 - verkoop@sth-badkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Landelijke badkamer met vrijstaand bad Landelijke badkamer met vrijstaand bad
Terugblikken op een prachtige tijd

STH Badkamers Beverwijk sluit haar deuren

Jarenlang hebben we met veel plezier mensen blij gemaakt met prachtige badkamers, maar in de zomer van 2023 is het tijd om onze deuren definitief te sluiten. Het pand krijgt een mooie nieuwe eigenaar: een projectontwikkelaar voor woningbouw.

Wat de toekomst ons gaat brengen is nu nog onduidelijk. We willen iedereen ontzettend bedanken voor al het vertrouwen en de plezierige samenwerkingen. Geniet van je badkamer en geniet van het leven!

Showroom uitverkoop

Onze sanitair producten in de ruime showroom in Beverwijk GAAN binnenkort in de uitverkoop. Via onze veilingsite kun vanaf medio april bieden op meubels, baden, douches, toiletten, accessoires enzovoort. Houd de veilingsite in de gaten voor de definitieve datum en maak kans op de mooiste badkamer producten tegen aantrekkelijke prijzen.

NAAR DE VEILINGSITE

Over ons - Deuren gesloten
Over ons - Deuren gesloten

Voor een complete badkamer kunt u naar Zoon Badkamers in Heemskerk

Ben je op zoek naar een complete badkamer? Dan verwijzen wij je graag door naar Zoon Badkamers in Heemskerk. Richard, Annelies en Stefan helpen je graag met de realisatie van jouw droombadkamer, van inspiratie tot en met de oplevering. De koffie of thee staat voor jullie klaar!

MAAK EEN AFSPRAAK MET zoon badkamers

Met liefde gemaakt
Afspraak maken