STH Badkamers
STH Badkamers
Baanstraat 55
1941 CG Beverwijk Beverwijk
0251 810 031 - verkoop@sth-badkamers.nl
  • Klantwaardering
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Landelijke badkamer met vrijstaand bad Landelijke badkamer met vrijstaand bad
Je badkamerspecialist in Noord-Holland

STH Badkamers Beverwijk

STH Badkamers is een complete badkamershowroom waar we ons volledig inzetten om je ultieme droombadkamer te realiseren. We maken voor iedere klant een unieke badkamer, van ontwerp tot en met de installatie. Juist het oog voor detail is onze kracht, in alle fases die bij een nieuwe badkamer komen kijken. In onze showroom in Beverwijk kun je realistische badkameropstellingen bekijken. Wil je een persoonlijk ontwerp op maat? Met Virtual Reality kun je tijdens het ontwerpproces je nieuwe badkamer levensecht ervaren! Ontdek de mogelijkheden van STH Badkamers. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Witte badkamer met in hoogste verstelbaar toilet

Showroom in Beverwijk

Onze ruime showroom in Beverwijk laat de mooiste badkameropstellingen zien. Ontdek bij ons de nieuwste trends, kleurcombinaties en innovaties op het gebied van sanitair. Een nieuwe badkamer is een grote uitgave, waardoor je goed moet nadenken over de inrichting en de producten. Onze badkameradviseurs leiden je graag rond en geven je persoonlijk advies. Je vindt bij ons binnen elk budget een badkamer die past bij jou wensen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

STH Badkamers voor een badkamerontwerp op maat

Iedere badkamer is uniek. Voor een echt advies op maat komen we daarom graag de situatie bij je thuis bekijken. Zo kunnen we in het badkamerontwerp ook direct rekening houden met alle technische mogelijkheden en de maatvoering. Vervolgens ontvang je van ons de offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Oog voor detail: dat is het uitgangspunt van ons familiebedrijf.

Over ons - 2. STH De badkamerarchitect komt bij u thuis
Over ons - 3. STH Tegels en woonvloeren

Tegels en woonvloeren

Onze showroom heeft ook een uitgebreid assortiment tegels en woonvloeren. We werken enkel met de betere merken. Denk aan Inca en Terratinta of ons eigen huismerk. Dit zijn tegels van een hoge kwaliteit. Zeker met de huidige trend van XXL-tegels is dat belangrijk, een tegel moet kaarsrecht zijn! Met de nieuwste productiemogelijkheden kan er steeds meer op het gebied van tegels. Denk aan de keramische houtlook tegels. Deze zijn niet van echt parket te onderscheiden en hebben het onderhoudsgemak van tegels. Op loopafstand van onze showroom zit onze partner Tegelhandel Beverwijk. Zij zijn gespecialiseerd in het adviseren en uitwerken van een tegelplan dat aansluit op je wensen. Wij verwijzen je daarom ook graag door naar onze professionele en zeer enthousiaste collega’s!

Het ontwerp van je badkamer is belangrijk, maar achter de muren moet ook alles technisch kloppen.

3D badkamerontwerp en Virtual Reality

In onze ruime showroom in Beverwijk werken we met een uniek ontwerpprogramma. We projecteren je persoonlijke badkamerontwerp in 3D op de wand. Het ontwerp is op ware grootte, waardoor het net lijkt alsof je jouw nieuwe badkamer binnenloopt. Ook bieden we de unieke mogelijkheid om met een Virtual Reality systeem door je nieuwe badkamer te lopen. Zo krijg je gelijk een goede impressie van je toekomstige badkamer.

LEES MEER

Luxe badkamer zelf ontwerpen met de ontwerptool
Over ons - 5. STH Specialiteitenblok

Vakkundige badkamerinstallatie door STH Badkamers

Om onze klant zekerheid te geven in kwaliteit en precisie werken we bij STH Badkamers Beverwijk met een vast installatieteam. Door de jarenlange ervaring hebben we aan één woord al genoeg. De installateurs weten dat we kwaliteit leveren en stellen nooit teleur. De combinatie van vakkundige installateurs en producten waar we volledig achterstaan, geeft ons het vertrouwen om je garantie te bieden. Woon je in de regio Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Wijk aan Zee en Uitgeest en ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Stap dan binnen in onze showroom, we helpen je graag.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Beverwijk

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van STH Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor STH Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken